Játszóházak

 Kreatív, logikai és ügyességi játékok rendezvényre

 

Játszóparkunk minden korosztály számára érdekes programot nyújt, remekül színesíthet bármely rendezvényt.

Játszóház bérlés ára: 8 000 Ft+ÁFA /óra fajtánként,
minimális rendelési érték: 30.000 Ft

Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk.
Kiemelt időszakokra nem vonatkoznak, kérésre egyedi ajánlatot adunk.

 

Picik sátra

A játszósátor tartalmaz a gyerekek életkori igényeinek megfelelő mozgásfejlesztő játékokat (csúszda, ugráló labda), motorikus készséget fejlesztő játékokat (építő, összerakó, kisvasút), szerepjátékokat (játékkonyha, bábok, mesesarok), szerszámokat, plüss játékokat...

picik sátra

Sport játszótér

A népi játékoktól (gólyaláb, mocsáron járás, kötél húzás, zsákba futás, ...) a modern sportjátékokig (ugráló rúd, frisbee, minigolf, tollas, foci, floorball, petanque, baseball, ...) rengeteg érdekes sporteszközt kínálunk kipróbálásra.

sport játszótér

Logikai sátor - logikai játékok rendezvényre

Kb. 30 féle, különböző nehézségi fokú közkedvelt térbeli kirakó, ördöglakat, logikai játék és feladat várja itt az érdeklődőket. Ezt a játszóházat elsősorban iskolásoknak és felnőtteknek ajánljuk.

 logikai sátor

Üvegfestés

A festés nem közvetlenül üveg felületre történik, hanem átlátszó fóliára, így az elkészült képet száradás után, bármilyen üvegfelületre (ablak, tükör, pohár) fel lehet ragasztani. Iskolás korú gyerekeknek ajánljuk, mérgező anyagot nem tartalmaz.

 üvegfestés

Szalvétatechnika és gipszfestés

A szalvétatechnika (decoupage) fortélyaival ismerteti meg az érdeklődőket e játszóház. Egy kiválasztott gipsz felületre papírmintát ragasztunk, majd lelakkozzuk. Ezzel az eljárással, szebbnél szebb ajándék- dísz- és használati tárgyakat lehet készíteni. Gipszfestés önmagában is kérhető, ebben az esetben a gipszfigurára akrilfestékkel festünk.

gipszfestésszalvétafestés

Textilfestés

Ebben a játszóházban egyedivé tehetjük pólónkat, nadrágunkat, terítőnket. Nem az egész textilt festjük színesre, hanem csak díszítjük: színes mintákat festünk bele ecset, textilfestő toll vagy tubus segítségével. A festéshez sablonokat és nyomóformákat is lehet használni. A foszforeszkáló, a gyöngyház színű, a puffadó festékék használata, a színek kikeverhetősége mind-mind kreativitásra sarkall.

A textilfestéshez biztosítunk kis textil szatyrokat, festékeket, textilfestő tollakat-tubusokat, sablonokat, nyomóformákat, ecseteket, de saját ruhára (póló, nadrág) is lehet festeni.

 textilfestésrendezvénysátor

Gyöngyfűzés

Különböző formájú, anyagú és színű gyöngyökből fűzhetnek kicsi és nagyobb gyerekek is szebbnél szebb nyakláncokat, karkötőket.

 gyöngyfűzés

Kitűző készítés

E kreatív játszóházunkban saját készítésű, egyedi kitűzők készítésére nyílik lehetőség. A kézzel rajzolt vagy festett alkotást, illetve egyéb képet-fényképet, motívumvágó segítségével kivágjuk, majd a kitűző gépbe helyezzük és kétszer lenyomva azt, már el is készült a kitűző. A kitűző kifejezi viselőik egy csoportba tartozását és a rendezvény emlékéül is szolgálhat. A kitűző készítéséhez minden szükséges kelléket biztosítunk és segítünk az elkészítésben.

Játszóházainkat ajánljuk céges rendezvényre, óvodai iskolai rendezvényre, falunapra, fesztiválra, családi összejövetelre.

 kitűző készítés

 

 

 

MIÉRT ÉRDEMES MINKET VÁLASZTANI?

15 év tapasztalatunk van

Rendelkezünk felelősségbiztosítással

Kizárólag vizsgáztatott, ellenőrzött, karbantartott eszközökkel dolgozunk

Korszerű eszköztárunkat folyamatosan fejlesztjük

Minden esetben tiszta eszközökkel dolgozunk

Referenciáink weboldalunkon megtekinthetőek

Minden eszköz saját tulajdonú, minőségükért és esztétikai
állapotukért felelősséget tudunk vállalni

KAPCSOLATFELVÉTEL
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk