Rodeó bika

Amerikai RODEÓ BIKA

 

Felnőttek és gyerekek számára is az egyik legizgalmasabb játék a rodeó bika. Ügyesség, kitartás szükséges hozzá.

Ha elmúltál 5 éves és még nem töltötted be a 100 évet, akkor ez a Te játékod. Mutasd meg a többieknek, hogy te vagy a legprofibb a bika megülésében. Dobd le a cipődet, pattanj fel a bikára, fogd meg a kapaszkodót egy vagy két kézzel és már indul is a menet.

Üzemeltetés: 230V 1,1KW
Helyigény: 5,5m (sz) x 6,6 m (h) x 1,5m (m)

 

Kérje egyedi árajánlatunkat a lap alján található Kapcsolatfelvétel űrlap kitöltésével.

 

A rodeóbika kölcsönzését ajánljuk céges rendezvényre, sporteseményre, iskolai rendezvényre, falunapra, fesztiválra, családi összejövetelre.

 

 

 

Vadnyugati érzés hazai fesztiválon? Béreljen rodeóbikát!

 

Legyen szó bármilyen fesztiválról, vagy kisebb-nagyobb rendezvényről, természetes, hogy az embereket azok a programok vonzzák, amelyek különleges és szórakoztató élményt garantálnak számukra. Ha Ön is tisztában van ezzel, azonban tanácstalan azzal kapcsolatban, hogy mivel is csalogathatna be minél nagyobb tömeget, béreljen rodeóbikát kínálatunkból!

rodeóbika bérléssel igazi vadnyugati érzést varázsolhat az eseményre. Ezt a játékeszközt talán senkinek sem kell bemutatni; már önmagában látványos, de amikor működésbe lép, tovább fokozódik a hangulat, így nem lesz olyan látogató, aki ne próbálná ki ezt a szórakoztató, ugyanakkor ügyességet kívánó eszközt.

Vegye fel velünk a kapcsolatot a rodeóbika bérléséért! A minőségi szolgáltatást garantáljuk!

Rodeobika

 

Kölcsönözzön rodeóbikát fesztiválra!

 

A nyár a fesztiválok ideje. Ezek a programok nagy tömegeket vonzanak, este zenei fellépőkkel szórakoztatják a nagyérdeműt, nappal pedig változatos elfoglaltságokat kínálnak a résztvevőknek. Miért ne lehetne egyike a nappali fesztivál programoknak egy jó kis rodeó is? Na persze nem igazi rodeóra kell gondolni, hanem a biztonságos, szórakoztató formájára!

Forduljon hozzánk bizalommal, és kölcsönözzön rodeóbikát fesztiválra! Garantált szórakozás minden korosztály számára. Ha a résztvevők szeretnék felpezsdíteni kicsit a kevésbé eseménydús délelőtti, délutáni órákat, elég csak benevezni egy körre a rodeóbikán. Ki a legkitartóbb és legügyesebb cowboy?

rodeóbika használata teljesen biztonságos az előírások betartása mellett. Az eséstől felfújható párna véd, nem kell tartani töréstől vagy ütésektől, csak a jókedv és az izgalmas versengés marad!

Keressen fel minket feltüntetett elérhetőségeink egyikén, és béreljen rodeóbikát! Egy érdekes fesztivál program máris kipipálva!

Rodeobika

 


Rodeo bika

MIÉRT ÉRDEMES MINKET VÁLASZTANI?

15 év tapasztalatunk van

Rendelkezünk felelősségbiztosítással

Kizárólag vizsgáztatott, ellenőrzött, karbantartott eszközökkel dolgozunk

Korszerű eszköztárunkat folyamatosan fejlesztjük

Minden esetben tiszta eszközökkel dolgozunk

Referenciáink weboldalunkon megtekinthetőek

Minden eszköz saját tulajdonú, minőségükért és esztétikai
állapotukért felelősséget tudunk vállalni

KAPCSOLATFELVÉTEL
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk